Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

γειά σου κοΖμεεεε :) :)

..λοιπόν.. εν μέσω κρίσης.. και με μηδενικά σχόλια σε κάποια από τα 7 υπάρχοντα ιστολόγιά μου.. αποφάσισα να κάνω κι ένα όγδοο..
μέσα σε 6 πλημμύρες και καμιά δεκαπενταριά μετακομίσεις.. έχω χάσει αρκετά από τα αγαπημένα μου έντυπα.. τα οποία με καθόρισαν.. και είναι κατά ένα μέρος υπεύθυνα γι αυτό που είμαι.. είπα να σώσω κάποια από αυτά.. ότι έμεινε.. άρχισα να σκανάρω.. και ίσως σιγά σιγά να τα ανεβάσω κι εδώ.. μήπως τα σώσω από τη λήθη..
πρώτα άρχισα να σκανάρω ένα αγαπημένο περιοδικάκι.. που μέσα στα 4 χρόνια της κυκλοφορίας του.. με επιρέασε ιδιαίτερα.. το μικρό επιστήμονα.. από το επόμενο ποστ θα αρχίσω.. ακόμα και κανένας να μην εμφανιστεί.. ελπίζω να μπορεί να βρεθεί σε αναζητήσεις του γουγλη.. που εμένα με απογοήτευσαν..

4 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το 8ο βλογολόγιον....
    Εγώ πάντως θα σε παρακολουθώ....
    Κι αν δεν σχολιάζει κανείς μην απογοητεύεσαι. Πολλά μάτια μας κοιτούν μα λιγοι θα μας απαντούν.
    Το διαπίστωσε και κάποιος άλλος συνblogger ο οποίος όταν έγραψε ότι θα κλείσει το blog επειδή δεν τον παρακολουθεί κανείς, του έγραψαν γύρω στα 40 σχόλια του στυλ...."ΟΧΙ", "ΜΗ", ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ" κλπ Και ο ίδιος blogger έγραψε το θεϊκό : Για πρώτη φορά έγραψα 2 γραμμές που στην ουσία δεν έγραφα κάτι το σημαντικο (δηλαδή περί του κλεισίματος του blog) και εισέπραξα τα περισσότερα σχόλια σε ανάρτησή μου....Απίστευτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα dyosmaraki μου
    ναι μα δεν είναι μπλογκ άποψης αυτό.. ωστε να χρειάζομαι τόσο τη συζήτηση.. χωρίς βέβαια να πω ότι δεν την επιθυμώ.. είναι περισσότερο μια παρακαταθήκη.. όπως λέω και στο κείμενο.. ώστε να βρήσκει ο νοσταλγός περισσότερα από όσα βρήκα εγώ ψάχνοντας στο γκουγκλη.. :) :)
    καλησπερούδια κι από εδώ κι ευχαριστώ για το σχόλιο στο πρώτο ποστ :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φορολογηθούν τα μπλογκς,πρόσεχε,εγω άρχισα να σβήνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα tzonako
    δε ξέρω αν θα φορολογηθούν πρώτα ή θα καταφγηθούν.. και δε τα έχω κα σωσμένα.. εγώ δε σβίνω.. ας έλθουν να τα πάρουν.. :) :)
    την καλησπέρα μου κι από εδώ :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή